Wat hebben we het gemist: de Wiejese Diekdaegen, de gezelligheid, het samen zijn en het plezier. We moesten allemaal even door het nieuwe normaal heen en daar zat samen proosten op het leven niet bij. Het was even niet anders. Inmiddels zijn we weer aan samenzijn gewend en kunnen het leven weer vieren. We doen dat graag samen met jullie in het normaal waar we zo naar verlangden!
Dus laten we het bad weer vollopen op het eerste weekend van September. Hét weekend van Wijhe. Samen genieten van een bad vol muziek, feest, lekker eten, natuurlijk een drankje maar vooral een bad vol gezelligheid. Wordt alles dan weer zoals het altijd was? Nee hoor. Al leek alles even stil te staan, Er is genoeg veranderd bij de Wiejese Diekdaegen. Er ging een frisse wind door het programma om het stof van de tijd weg te blazen. Maak kennis met de nieuwe festiviteiten. Van donderdag 1 t/m zondag 4 september hoef jij je geen moment te vervelen. Van Achtung! tot Zandvoort! Een weekend lang het hele alfabet erdoor, en zondag avond laat naar bed.
De Diekdaegen zijn terug. En hoe. Natuurlijk met veel bekende onderdelen. De kermis is er natuurlijk weer op het Van Dedemplein, de festivaltent in Park Wijhezicht en meerdere podia in de Langstraat. Bij het Praothuus en de Oranjerie en bij de Slinger zal er een podium zijn met diverse artiesten die garant staan voor een
gevarieerd muziekprogramma.
Gratis toegang
Betalen voor een feestje, dat is natuurlijk niet wat je wilt. Daar houden wij ook niet van. Dus is dit jaar de feesttent gratis toegankelijk. Das een prima reden om alle avonden de sfeer te komen proeven. Lekker tot in de late uurtjes jezelf onder dompelen in de feestvreugde. Houd die zuurverdiende centjes mooi in je eigen zak!
Spetterende opening
De Wiejese Diekdaegen worden uiteraard weer knallend geopend op donderdag 1 september. De aftrap is om 19:00 bij de Slinger met heerlijke DJ Set. Ondertussen gaat het in het park los met de Kei van Wijhe. Om 20:00 gevolgd door de feestband Achtung! Dat is direct 100% feest, pure muziek en entertainment recht uit het hart! Maak de voetjes maar vast los, want dat wordt dansen en daar lusten we wel meer van.
Plezier voor iedereen
Of je nu uit Wijhe komt of niet, dat maakt niet uit! Gezelligheid deel je samen. Trek je lekkerste feestkleren aan en kom meevieren op de Diekdaegen, samen met je vrienden en familie. Neem deel aan een van de vele activiteiten of geniet van al het vertier om je heen. Er bij zijn is belangrijker dan meedoen. Van de Langstraat tot en met het park Wijhezicht. Neem een verfrissende duik in het programma en ontdek wat jij niet mag missen! We hebben alles weer uit de kast getrokken om er een geweldig feestweekend van te maken. Nu jij nog. Spring in het diepe en dompel je onder in gezelligheid, muziek en plezier!