Vijfde editie Smaek in ’t Park groter dan ooit

Op zondagmiddag 8 september vindt alweer de vijfde editie plaats van het food- en loungefestival Smaek in ’t Park. Het festival, onderdeel van de Wiejese Diekdaegen, is inmiddels een beproefd concept. Park Wijhezicht wordt op 8 september omgetoverd tot één groot culinair festijn. Dit jaar presenteren meer dan 10 mobiele keukens en vintage foodtrucks uit de regio hun smakelijke kookkunsten.

Smaek in ’t Park staat is een ontspannen en vrolijk foodfestival voor jong en oud. Op het menu staan dit jaar pure en lokale gerechten, maar ook de internationale keuken zal niet ontbreken. Bezoekers proeven en genieten van de vele kleine gerechten die ter plekke in de foodtrucks bereid worden. Van pulled porc tot pasta, van wildburgers tot Italiaanse snacks, van Thaise wraps tot spareribs en van sushi tot kipsaté: er is voor ieder wat wils. Daarnaast zal de mobiele barista ook dit jaar niet ontbreken en is er volop keuze in speciaalbier. En met poffertjes, broodjes hotdog en diverse kinderactiviteiten is er ook aan de jonge fijnproevers gedacht. 

Genoeg gegeten en gedronken? Luister dan naar de swingende vinylplaatjes van Schurkenbiefstuk of doe mee met de wel heel ‘valse spelletjes’ van Schurkenbiefstuk. Spelletjes als bingo en stoelendans, die je eigenlijk nooit kunt winnen. En tot slot mag er natuurlijk gedanst worden!

Dit leuke foodfestival vindt plaats op zondag 8 september van 13.00 uur tot 19.00 uur in Park Wijhezicht. De toegang is gratis. Drankjes betaalt men met muntjes, het eten wordt contant betaald. Zet vast in je agenda en volg Smaek in ’t Park en de Wiejese Diekdaegen op Instagram en Facebook om te ontdekken welke foodtrucks dit jaar aanwezig zijn!