Smaek in ’t Park breidt haar programma uit! Op zondag 4 september wordt het park niet alleen omgetoverd tot foodtruck walhalla, de festivaltent is deze middag omgedoopt tot Formule 1 café. Speciaal voor de festivalbezoekers is het mogelijk om de Grand Prix in Zandvoort te volgen op groot scherm.

Reden voor Smaek in ’t Park om hier een grappig theaterprogramma bij samen te stellen! Zo kun je bij het tankstation van Blijtanken via een koptelefoon positieve en lieve berichten horen, om zo je dag fijn en blij te vervolgen. Soms ontroerend, verhelderend, vreemd of grappig, maar altijd hartverwarmend! Dit blije tankstation geeft de iedereen een volledig gevulde emotionele tank met de meest duurzame én goedkope brandstof.

Bij Studio Lijm mogen de klein festivalbezoekers aan de slag. In de pop-up werkplaats kunnen kinderen hun eigen raceauto timmeren en beschilderen. En de race is natuurlijk niet compleet zonder een echt parcours! Studio Lijm maakt samen met de kinderen tijdens het festival een uitdagend parcours met ramp, zodat de geknutselde raceauto’s meteen getest kunnen worden. 3, 2, 1… Vroemmmmmm!

De Gele Verhalenbus heeft de afgelopen jaren al duizenden kinderen mogen verwelkomen, van dreumesen van 2 jaar tot kinderen van 10 jaar oud. Eenmaal in de Gele Verhalenbus raken ze allemaal betoverd door de verhalen. Dit jaar rijdt de Gele Verhalenbus voor de jongste festivalbezoekers naar Wijhe. Voorlezers Josje en Sandra zullen speciaal voor deze Formule1-editie van ‘Smaek in ’t Park’ alle race-autoboeken uit de kast halen!

Niet helemaal Formule 1, maar wel helemaal leuk voor kinderen! Ruth’s Theaterhut komt naar Smaek in ’t park! In dit rijdende theater wordt het interactieve verhaal ‘Pretkwartet in Dinoland’ gespeeld. Ga mee op avontuur met Dino en zijn drie vrienden Cheetah, Eenhoorn en Vosje. Ook vindt in Ruth’s Theaterhut de workshop theater-dieren verkleed-party plaats!