START SEPTEMBER SPORTIEF MET DE LEEF! ZESKAMP

Hoe kun je het weekend van de Wiejese Diekdaegen beter starten dan met een leuke uitdaging op sportief gebied? Leef! Zeskamp geeft je op vrijdag 6 september de kans om aan Wijhe te laten zien wat jij in je mars hebt. In Park Wijhezicht daag je jezelf uit met sportieve -maar zeker ook gezellige- activiteiten.

’s Middags starten de junioren om 15.30 uur met een feestelijk en sportief programma. Zij strijden in teams van vier tot zes personen. Ben je tussen de 10 en de 16 jaar oud? Geef je dan, samen met je vrienden of sportmaatjes, op. De teams worden op basis van leeftijd ingedeeld, je strijdt dus tegen je leeftijdgenoten. Bedrijven kunnen ‘s avonds om 18.00 uur deelnemen aan de zeskamp. Een ideale manier om te testen hoe het met de teamgeest zit. Durven jullie de uitdaging aan? Wie heeft de grootste spierballen? En wie van jullie de snelste benen?

Of je nu meedoet als jeugdteam of als bedrijf: de winnaar mag zich een jaar lang het sterkste team van Wijhe noemen! Een eer die jou zomaar te beurt kan vallen. Laat zien dat je de beste bent bij de bungeerun, blijf het langst zitten op de rodeostier of scoor de hoogste punten bij een potje dartvoetbal. En het leukste? Deelname aan de zeskamp is helemaal gratis.

Wacht niet te lang, stel snel een team samen met vrienden, klasgenoten, sportmaatjes of collega’s en wordt dit jaar de beste van Wijhe. Zowel bedrijven als junioren schrijven zich direct in via deze link!

Leef! Zeskamp
Datum: Vrijdag 6 september
Locatie: Park Wijhezicht
Deelname gratis, inschrijven verplicht
 
Juniorenzeskamp:
–          15.30 uur – 17.15 uur
–          Teams van 4-6 personen
–          Leeftijd: 10 t/m 16 jaar
Bedrijvenzeskamp:
–          18.00 uur – 20.15 uur
–          Teams van 4-6 personen
–          Bedrijven en sponsoren