Of je nu op zondag de rooms-katholieke kerk, de protestantse kerk of helemaal geen kerk bezoekt: op zondag 8 september om 9.30 uur is iedereen welkom bij de oecumenische dienst in de tent in Park Wijhezicht. Tijdens de Wiejese Diekdaegen is er ruimte voor samen vieren en samen geloven. De dienst is ook dit jaar weer voorbereid door de werkgroep oecumene, in samenwerking met voorganger ds. Martje Veenstra-Oving, en heeft als thema Delen! Delen van je overvloed, van je tijd, van je aandacht. Wat deel jij?

Natuurlijk is er samenzang, maar daarnaast zal ook de familie Roemajouw enkele mooie liederen zingen. Zij zijn zeker het beluisteren waard! Tijdens de dienst is er bij de tent een kindernevendienst. Iedereen is van harte welkom.

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen na de dienst direct door naar de Nicolaaskerk. Daar is een koffieconcert, ditmaal speelt daar Ensemble Zeffiretto De voorstelling begint zo. Dit ensemble wil door middel van frisse, toegankelijke performances een divers repertoire van klassieke muziek aan een zo breed mogelijk publiek brengen. Zij laten horen dat klassieke muziek niet oud en stoffig, maar voor iedereen leuk is! Dus jong en oud is van harte welkom bij het koffieconcert om 11.15 uur in de Nicolaaskerk. De toegang is gratis!