Kei van Wijhe

Wie is de kei van Wijhe 2021?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Sandra Mosterd

Vol passie en energie zet Sandra zich in op haar zorgboerderij om mensen met een beperking een plekje te geven.
Dat moet je niet alleen leuk vinden om te doen. Daarvoor moet je van mensen houden. Niet de beperkingen zien maar de mens.
Genieten van de mogelijkheden en keer op keer een geweldige ervaring geven. Dat doet ze maar dieren op de boerderij en door fantastisch te koken.
Zeg daar maar eens nee tegen. Geef je stem vandaag nog aan Sandra.

 

 

 

 

 

 

Oud Bestuur Wijhe ’92

Na jaren van onafgebroken inzet voor de sportende Wijhenaren heeft het ‘tijdelijke’ bestuur van Wijhe ’92 dit jaar het stokje eindelijk kunnen doorgeven.
Ga d’r maar aanstaan. De club niet alleen draaiend houden maar voorruit helpen. Vrijwillig en in afwachting van een nieuw bestuur. De nodige verbouwingen, een nieuwe kledinglijn, blijven spelen in de Corona pandemie, om maar een paar zaken te noemen. Het kwam allemaal op hun schouders. Ongetwijfeld zal het nieuwe bestuur met net zo veel liefde en doorzetting de club vooruithelpen maar we kunnen het oude bestuur natuurlijk niet beter bedanken dan hen de prestigieuze ‘Kei van Wijhe’ te overhandigen. Geef ze nog een keer net zoveel liefde als je voor je Club hebt en geef jouw stem aan het oud bestuur van Wijhe ’92

 

 

 

 

Tommies Bike Team

De vriendengroep van 8 fiets fanaten uit Wijhe. Tommies Bike Team! Deze toppers hebben dit jaar een ongelofelijke prestatie neergezet. Binnen 24 uur 500 km wegtrappen.
Natuurlijk fietsen de je voor je plezier en een geweldige tijd met je vrienden maar als je dat dan weet te combineren met een goed doel en de schier onmogelijke uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle, Dan ben je een Kei! Voor jezelf, voor je vrienden die je die 24 uur door sleept maar vooral omdat je iets geweldigs doet voor een ander. Natuurlijk zijn zij genomineerd! Wij kijken al uit naar de actie van volgend jaar.
Geef jouw stem aan deze kanjers en geef ze hun een verdiende helden plaats.

 

 

 

Anton kleine schaars

Het gezicht van de De Noordmanshoek. Al sinds 2015 Zet hij zich in voor duurzame invulling van het gebied. Tegen de stroom in en met doorzettingsvermogen.
Want het ging niet vanzelf. Die vasthoudendheid heeft ervoor gezorgd dat er nu een fanatisch concept ligt voor de energietuin van Wijhe. Een plek voor en door Wijhenaren. Waar je straks kunt helpen, werken, wonen, plukken, wandelen en leren. Zelfvoorzienend en duurzaam. Zodat het waardevol blijft voor alle komende generaties een positieve bijdrage levert. Het lijkt zo simpel maar Wat een werk, volharding en vastberadenheid is daarvoor nodig geweest. Wij kunnen alleen buigen voor deze inzet.
Een terechte kandidaat voor de Kei van Wijhe. Geef hem jou waardering en stem op Anton. Kleine moeite toch?