Kei van Wijhe

Wie is de kei van Wijhe?

  • Jelle Mars (44%, 475 Stemmen)
  • Henny Schaapman (28%, 303 Stemmen)
  • Martijn de Weerd (22%, 238 Stemmen)
  • Bjorn Schothuis en Roland van Oene (6%, 70 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1.086

Laden ... Laden ...

Bjørn Schothuis en Roland van Oene

Bjørn Schothuis en Roland van Oene hebben het lef gehad om ondanks Corona tóch het eerste Wijhese bier in de markt te zetten. Met hun bedrijf Chaosbieren.nl timmeren ze flink aan de weg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelle Mars   

Jelle (20) is in z’n eentje van Groningen naar Gibraltar gefietst (bijna 3.000 kilometer) om zijn stichting Special Child te promoten. Deze stichting, die is opgezet met nog twee medestudenten, heeft als doel om wereldwijd kinderen met een verstandelijke beperking aan het sporten te krijgen.

Henny Schaapman

Henny Schaapman is een zeer, en dat is heel bescheiden uitgedrukt, creatieve kunstenares die ook fantastisch werkt met mensen met een beperking. Zij getuigt van een tomeloze inzet en promoot Gastvrij Wijhe zo op een geweldige manier

Martijn de Weerd

Martijn de Weerd traint vijf á zes keer per week voor de Strongman, al minstens vijf jaar. Hij is al sterkste man van Westland, Noord-Nederland, Giethoorn en Vlaanderen. Hij was aan het trainen voor de sterkste man van Nederland en voor België maar door de corona gaat dat allemaal niet door.