Het is ongelofelijk, maar we vieren maar liefst 30 jaar Diekdaegen! Wat ooit begon als een bescheiden initiatief om de Wijhese Kermis in stand te houden, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groots feest met talloze activiteiten die door mensen uit de hele regio worden bezocht. Want of je nu uit Wijhe komt of van daarbuiten, het maakt niet uit! Gezelligheid is er om te delen. Trek je mooiste feestkleding aan en kom samen met je vrienden en familie feestvieren op de Diekdaegen. Er is voor iedereen wat te beleven, dus doe vooral mee aan een van de vele activiteiten of geniet gewoon van alle levendigheid om je heen. Het belangrijkste is dat je erbij bent en meegeniet van de sfeer. Van de bruisende Langstraat tot het prachtige park Wijhezicht, overal valt er iets te ontdekken. Duik in het programma en ontdek welke evenementen en optredens je absoluut niet mag missen!

Van donderdag 31 augustus tot en met zondag 3 september gaan we het hele weekend weer los. We hebben inmiddels een aantal vaste onderdelen die je kunt verwachten, zoals “Leven in de Brouwerij” in het park, waar je kunt genieten van gezelligheid, muziek en heerlijke drankjes. En dit jaar zijn we verheugd om “De sterkste man” weer terug te verwelkomen, een spektakel dat je absoluut niet wilt missen! Ook hebben we “Smaek in het Park”, waar je kunt proeven van de lekkerste gerechten uit de regio. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten te beleven op en rondom het van Dedemplein en in de Langstraat.

Wij hebben weer alles uit de kast gehaald om van dit feestweekend een onvergetelijke ervaring te maken. Maar nu is het aan jou. Spring in het diepe en dompel je onder in de gezelligheid, muziek en plezier! De Diekdaegen staan garant voor herinneringen die je nog lang zult koesteren. Zorg ervoor dat je erbij bent en jezelf onderdompelt in dit bruisende evenement. Vergeet niet je enthousiasme en goede vibes mee te brengen, want samen maken we er een geweldig feest van!